onsdag den 30. november 2011

Farvel gamle arbejde, hej nye...

Kan I huske at jeg fortalte at der var sket noget fantastisk, men at jeg ville vente med at fortælle det? Jeg har fået nyt arbejde!
Jeg sagde i dag farvel til mit gamle job, det var en lidt trist dag, jeg har elsket mit job og mine kollegaer, men måtte videre, da dette job desværre kun var midlertidigt.
Alle mine kollegaer har bare været fantastiske i dag, kommer virkelig til at savne Jer alle sammen!
Jeg fik en masse dejlige minder med og et overvæld af gaver - det var lidt ligesom juleaften! Og dog, var noget sørgmodig og lidt trist over at forlade dem alle, det har jo været mit andet hjem, man er der jo 8 timer om dagen. Nåh ikke mere om det, blir helt trist igen...
Imorgen starter jeg på nyt job som bogholder og det glæder jeg mig meget til! MEN er selvfølgelig og så meget nervøs, men mon ikke det går over :) Det blir fantastisk at prøve noget nyt og møde nye mennesker.

Her kan I lige se alle mine fantastiske gaver og endnu engang TUSIND TUSIND TAK til mine dejlige kollegaer!
Avvento, Studio Arhøj og Ditte Fischer
Snemænd fra Medusa
Smukt juletræ
Chokolade lakrids og produkter fra Badeanstalten
Fingerring med ugle - så cute
Og til sidst små grå julemus
Imorgen er det den 1. december UUUH så er det snart jul! Happy Christmas!

søndag den 27. november 2011

1. søndag i advent

NU er det snart juuuuuul!
1. søndag i advent stod på julehygge hos min mor. Der blev bagt og smagt og bagt og ja smagt.
Her er det smukke resultat! Finskbrød, fedtebrød, jødekager, havregrynskugler og pyntede kager plus en adventsgave fra min søde mor, uuuh kan mærke at jeg vinder millionen!

God stormfuld og blæsende søndag!

lørdag den 26. november 2011

Alt og ingenting

Alt og ingenting... Hvad er ingenting? Det er faktisk en kage - en sønderjysk blond småkage for at være præcis.

Jeg havde en masse æggehvider og blommer til overs og så tænkte jeg at jeg ville prøve at lave sådan en kage. Har aldrig lavet den før, men tænkte "hvor svært kan det være". Det var ikke særlig svært, det sværeste var faktisk at rulle den tynd. Men her er resultatet. Synes faktisk det er okay...

ALT hvad jeg kunne tænke mig lige nu, men som jeg ikke må købe, da det jo er jul... Piiiiiiv

Kan findes på Etsy.com

Etsy.com
H&M
Pretty pretty pleeeeease...

fredag den 25. november 2011

Bøf bearnaise

Yes så er det endelig fredag! Min aften består i at spise, se Vild med Dans finalen - hey der er jo ikke andet i TV! og ja slappe af og nyde ny-indkøbte COVER og Costume med hjemmelavet saltristede mandler. Multi-tasking JA TAK.
Og ja hvad stod menuen på? BØF BEARNAISE! plus en god flaske rødvin - total herre-ret, men så evig lækker, dog gjort lidt feminin med farmors musselmalet tallerken.
God weekend!
PS Ingen salat tak ;)

torsdag den 24. november 2011

Julebanko

I tirsdags var jeg til julebanko med mit arbejde... Jeg vinder aldrig noget, men da vi nåede det 8. spil var der sgu banko! Følte en hel rus og faktisk også lidt mormor-agtig, men tror det hører sig til ;)

Hvad vandt jeg så? Vandt 4 æggebægre fra Poul Pava, ikke lige mig og spiser heller ikke sååå tit æg. Jeg valgte derfor at lave en byttehandel med en af mine kollegaer, så jeg fik 3 flasker god rødvin i stedet. Godt bytte synes jeg selv. Glæder mig til at smage en af dem imorgen - det blir en god fredag!
Dagens aftensmad står på edamame bønner... overvejede stegt torskerogn, men gad ikke lave det... god torsdag og velbekomme

lørdag den 19. november 2011

En tur i byen

I dag har jeg været sammen med min veninde Maiken, skulle hjælpe hende eller rettere underholde hende mens hun pakkede deres lejlighed ned, de skal nemlig flytte til Odense, lidt trist, men skal helt sikkert nok komme til at se hende!

Efter jeg havde underholdt hende, valgte vi at tage ned i byen og få noget at spise og vinduesshoppe, hmm det er jeg ikke særlig god til... Fik købt endnu en earcuff fra Glitter og en lækker oversize strik i en slags lys karrygul fra Vero Moda. Det bedste ved denne her shoppetur var at det kun kostede 130 kr. for BEGGE dele!!! Damn det var billigt!


Beklager det mørke billede, en Iphone tager ikke de bedste billeder, må have mig et nyt kamera...

God lørdag til alle derude!

fredag den 18. november 2011

En uge i ord og billeder

Det har været en skøn uge, der er sket en fantastisk ting! Men men, det er hemmeligt lidt endnu...

Igår var jeg med en veninde ude og se en lejlighed, krydser fingre for, at hun får den. Vi valgte at tage ud og få noget at spise, her valgte vi den nye café på Nørregade, COM-FORT, hvor jeg fik Aarhus' bedste burger - i hvert fald ifølge mig selv. Det var en burger med Pulled Pork, coleslaw og grillsauce. Udover burgeren fik vi salat, sodavand, pommes frites og 2 valgfri dip for 149 kr. Total lækkerheds lækkerier!





Da jeg kom hjem gik jeg i krig med mit BO BEDRE sammen med et ekstra bla. Blev lokket af en sælger for 2 uger siden, og hun gav mig et virkelig godt tilbud, uuuh er så svag...


I dag var jeg ude og finde en speciel fødselsdagsgave og julegave til min veninde, der bliver 25 år på søndag... Ingen kanel til hende - vi er søde ved hinanden, men den kan jeg selvfølgelig ikke afsløre her, det siger lidt sig selv.

Jeg købte og så en lille ting til mig selv, som jeg tænker skal bruges til julefrokosten med jobbet. Ved ikke om det er tilladt, men jeg mixer altså mine smykker. Earcuff'en er fra MOSS COPENHAGEN.


Her til aften var jeg i det kreative hjørne.  Jeg begyndte at tegne, det er længe siden jeg har gjort det, men
det er bare så dejligt afslappende og her er resultatet.
Dette er en inspiration fra Café Slabberas' hjemmeside

Resten af aften står vist bare på at se tv, hvis der ellers var noget. God fredag aften til alle!

søndag den 13. november 2011

Søndagshygge

Hygger denne kolde søndag med at se Stolthed og Fordom og spise de sidste rester af mine Toffypops, namme nam :)

lørdag den 12. november 2011

Julefrokost!

Der er snart julefrokost på mit job, og jeg er ikke typen, der gør det store ud af mit tøj eller det lyder lidt forkert, men jeg har ikke det store strutskørt på med pailletter og sådan. Jeg er til enkelthed med evt. et statement smykke til.
I har nok bemærket at der i mine køb, ikke findes den store farvepalet, jeg er en pige, der er mest til sort, grå og mørke nuancer. Det hænder dog at der sniger sig lidt farve ind en gang imellem.
Sort får jo det bedste frem i en kvinde :)

Men nu til outfittet... Jeg var inde i byen og spise frokost med en veninde, og det var meningen at jeg ikke skulle shoppe overhovedet! Havde faktisk bedt min veninde om at slå mig, hvis jeg ville købe noget ;) men men fik hende overtalt - på en måde. Jeg fandt en bluse fra mbyM - i sort selvfølgelig, og en halskæde fra Rosie & Roses i oxyderet sølv.
Så her er mit outfit til årets julefrokost MEGET nedtonet. Jeg har tænkt mig at kombinere det enten med mine sorte plateau fra Vagabond, min Sif Jakobs ring, Wishbone-halskæde og min lille taske.

Stjernen på billedet er fra Grünbag, som jeg fik sidste jul :)



Inde i Magasin fik jeg prøvet blusen i bordeaux fra Acne, så that is not what I want alligevel, godt den blev prøvet, alt for kort efter min smag, men farven er stadig Åh så smuk!
God lørdag og søndag til alle :)

fredag den 11. november 2011

For the Love of Acne, Mulberry and Chanel

Hvad er mon dette, spørger I?  Det er det, jeg gerne vil have lige nu, som IKKE står på min ønskeseddel til jul, men A(cne)k og ve har ikke råd til det og må ikke købe noget heller, slet ikke når julen snart står for døren... så må vente, puh det bliver 2 hårde måneder ;-) 

Oishii Sushi

Igår var nogle kollegaer og jeg ude og spise sushi - all you can eat sushi! Og puha jeg skal da lige love for at det blev ALL YOU CAN EAT! Min mave var så fuld at jeg næsten ikke kunne gå fra stedet.
Dette er de sørgelige rester af sushien... hmm

mandag den 7. november 2011

COPENHAGEN eller rettere Vesterbro





Igår kom jeg hjem efter en skøn weekend i København hos min veninde på Vesterbro. Jeg fik ikke shoppet så meget, men det var egentlig heller ikke en del af planen, købte dog blusen herover fra Second Female i en sort/mørkeblå farve - vildt lækker.
Weekenden stod bare i hyggens tegn, fredag var vi inde i midtbyen og spise frokost på Peder Oxe, her fik jeg smørebrød namme nam :) Om aften hyggede vi med lækker mad, kage og god vin.

Lørdag var vi nede og kigge i butikker i Istedgade og derefter en gåtur ved søerne samt en tur ned ad Gl. Kongevej. Til frokost var vi på Vesterbro og spise frokost på Mad Synergi, hvilket er et super hyggeligt sted med gode salater, frokost og alt muligt andet lækkert til gode priser, kan klart anbefales! Da vi kom hjem stod den i kanelsneglens tegn, nemlig Meyers Kanelsnegl sammen med min første kop Latte.

Den sidste aften stod på pizza, salat og en øl og bare hygge og se DMA - hvilket var lidt af en skuffelse, eller var det bare mig?
Det bedste ved weekenden var at se min veninde og at jeg fik den smukkeste gave af hende, som hun har købt i New York, et WISHBONE - er bare så glad for det!

Kom hjem søndag til en meget savnet hund, og en del hoste... Min virus er desværre ikke forsvundet og hoster en del, men forhåbentlig hjælper, de to fridage jeg har lige nu på det :)



fredag den 4. november 2011

Hello CPH, goodbye Aarhus

Ih så er det i dag, turen går til CPH! Glæder mig som et lille barn.
Weekenden står på en masse, Press Photo 2011, Klampenborg Dyrehave, shopping, hygge, cocktails, øl... ja listen er lang. Allermest glæder jeg mig til at være sammen med min dejlige veninde, hun er savnet og sidst jeg så hende, tror jeg næsten må være en gang i august, så det er virkelig lang tid siden!
Jeg har desværre fået en virus, som resulterede i, at jeg blev nødt til at tage hjem fra job igår, og det er ikke noget jeg gør normalt, men havde det elendigt! Sov nogle timer da jeg kom hjem og synes faktisk at jeg havde det lidt bedre i aftes...
Her til morgen, har jeg det sgu bedre, så det er dejligt :) Tasken er pakket og Aarhus, vi ses på den anden side eller det vil sige på søndag!

HELLO COPENHAGEN!

tirsdag den 1. november 2011

My love, Gizmo

Jeg tænkte lidt på om jeg ikke skulle præsentere Jer for min lille familie, det vil sige HUNDEN aka Gizmo eller The Gizm.

Så her er han, min egen tibetanske terrier.
P.S. Nu er der kun 3 dage tilbage til CPH !